Om

Marienlyst Strand 15, 7800 Skive.

5338 1458

hej@fjordraes.dk

FJORDRÆS HISTORIE & VISION

FISKEKONKURRENCEN I DE TRE FJORDE

HISTORIEN OM FJORDRÆS


Fjordræs

Kystfiskekonkurrencen startede som en forårs konkurrence i 2018 med 80 deltagere. Da havørredfiskeriet i Limfjorden er meget bedre i efteråret, så er Fjordræs ændret til en efterårskonkurrence fra 2019 og frem..


Fra 2019 er arrangøren er Skive Fjord Camping

Vi startede med en ekstern koordinator i 2018, Han har efter nøje overvejelse overdraget stafetten til Skive Fjord Camping, Vi meget glade for at kunne føre stafetten videre og vil selvfølgelig gøre vores yderste for Fjordræs bliver en god oplevelse for alle.


Koordinator fra 2019 er Søren Hauschildt, Skive Fjord Camping.

VORES VISION ER


at arrangere en attraktiv fiskekonkurrence med gode rammer for alle som er vilde med kystfiskeri og vadefiskeri efter havørred.


at vise alle hvor fantasisk Limfjorden er til havørredfiskeri i efteråret.


at holde en åben fiskekonkurrence hvor alle er velkommen.


at tilbyde en fiskekonkurrence med mulighed for overnatning på indvejningsstedet. Vi ved at ikke alle har behov for overnatning og I kan sagtens deltage i Fjordræs uden overnatning.

Ophavsret Copyright © All Rights Reserved 2019 - Skive Fjord Camping

FJORDRÆS - TRE DAGE - TRE FJORDE

Skive Fjord Camping er certificeret af Havørred Limfjorden som overnatningssted. Klik på logoet herunder og find interaktivt kort med gode fiskepladser, overnatningssteder, certificerede fiskeguider, grejbutikker og meget mere.